Lite tips för den moderna dykaren

Skaffa din dykförsäkring här!

Internet är fullt av tips och tricks inom alla möjliga sporter och fritidsintressen.

Digital loggbok
Att logga sina dyk på papper i en fysisk loggbok har sin charm, men det har också sina begränsningar. Jag använder mig av digitala verktyg när jag dyker, såsom en dykdator, kamera och actionkamera. Att kunna dela med sig av den information som dessa samlar på sig effektivt i en fysisk loggbok är lite… omständigt.

Som ni säkert sett så loggar jag mina dyk på Divelogs – en gratis webtjänst som kan synkronisera med de flesta digitala loggböcker.

På senare tid har jag också börjat kika på deepblu – mer en communitytjänst för dykare, som är rätt så intressant, om än väldigt få svenska användare – än så länge 😉

Ta en titt på dessa – och kommentera gärna!

Lämna ett svar